Отборът на ЦСКА 1948 записа минимална загуба с 0:1 от

...
Отборът на ЦСКА 1948 записа минимална загуба с 0:1 от
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 загуби минимално от ФКСБ при дебюта си в Европа

Отборът на ЦСКА 1948 записа минимална загуба с 0:1 от ФКСБ в дебютния си мач в евротурнирите. На Националния стадион " Васил Левски " играчите на треньора Атанас Рибарски бяха надиграни от класния румънски отбор в първата среща от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

От самото начало гостите от Румъния направляваха събитията на терена и бяха по-активни в нахлуване. След няколко положителни намеси на вратаря на домакините Даниел Наумов, той въпреки всичко бе преодолян в 27-та минута, когато Флоринел Коман бе на точното място в точното време и се разписа на празна врата, откакто Наумов бе отразил удар по земя на Дариус Олару. Най-добрата опция за " алените " пристигна 20 минути след почивката, когато резервата Антонио Вутов насочи мощен удар към противниковата врата, само че вратарят на ФКСБ се оправи.

Малко по-късно токов удар на Националния стадион докара до отчасти угасване на светлините, което прекъсна дуела за няколко минути. След подновяването на играта играчите на ЦСКА 1948 пробваха да стигнат до изравнителен гол, само че не съумяха да затруднят отбраната на гостите.

В последна сметка ЦСКА 1948 загуби с 0:1 и ще би трябвало да търси поврат на реванша в Букурещ след седмица.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР