Отборът на ЦСКА 1948 се справи без особени проблеми с

...
Отборът на ЦСКА 1948 се справи без особени проблеми с
Коментари Харесай

ЦСКА показа силни изяви и разгроми казахстанския Аксу

Отборът на ЦСКА 1948 се оправи без особени проблеми с казахстанския първокласен отбор Аксу и го победи с 4:1. " Армейците " преобладаваха през по-голямата част от срещата и вкара попадения посредством трима разнообразни футболисти.

Столичани откриха резултата в 13-ата минута посредством Александър Колев. Той се възползва от изпусната от вратаря на казахстанския тим топка и я прати в мрежата. Само след три минути " алените " можеха да удвоят, откакто Бирсент Карагарен проби и подаде още веднъж към Колев. Снажният таран отклони топката с глава, само че не и във вратата.

В 17-ата минута нигерийският защитник на Аксу Фрайдей Обилор си вкара автогол, откакто при подаване на Марио Топузов от ляво не съумя да се ориентира. Опасността се задържа прекомерно дълго пред вратата на Евгений Кучеренко, който преди този момент на два пъти трябваше да избавя. Но в последна сметка от трети опит ЦСКА 1948 поведе с два гола разлика.

Българският тим продължи да господства и до края на първата част пропусна още две благоприятни условия, като Педриньо и Карагарен се разминаха с гол.

След един час игра пристигна ред и на Карагарен да се разпише, този път след композиция с Карлос Охене. В 71-ата минута пристигна ред и на Аксу да върне едно попадение, като то падна с огромна доза шанс. Ударът на казахстанския футболист не беше изключително сериозен, само че се отклони в крайници на Елкесон и подлъга вратаря Даниел Наумов, който влезе на полувремето. След многото смени се наложи Наумов да избавя още едно състояние, а пет минути преди края Радослав Кирилов пропусна да означи четвърти гол за ЦСКА 1948.

Но малко преди края се случи и това и срещата приключи с най-красивото попадение. Георги Русев в 88-ата минута подаде на Радослав Кирилов, а националът се извъртя и със странична ножица от десетина метра прати топката в мрежата.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР