Отборът на ЦСКА 1948 се договори с още един нов

...
Отборът на ЦСКА 1948 се договори с още един нов
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 се подсили с голмайстора на Югозападната Трета лига

Отборът на ЦСКА 1948 се контракти с още един нов футболист, оповестява формалният уебсайт на клуба. Съгласие да премине в водача в Югозападната Трета лига даде голмайсторът на лигата Петко Петков. През есента нападателят записа 16 попадения за Рилски състезател, в това число и два против ЦСКА 1948 в София.

“Изключително съм благополучен, че отивам в най-хубавия тим. Надявам се да покажа още по-високо равнище “, добави пред уеб страницата на клуба футболистът, който беше наблюдаван още от Локомотив (Пловдив), Витоша (Бистрица) и Миньор (Перник). „ Ако не бях избрал ЦСКА, сигурно щях да подпиша с тим от втора дивизия на Кипър. Привлече ме опцията да се развъртвам в огромен клуб, а и моето семейство живее в София “.

Петко е роден на 17 април, 1989 година. Юноша на Монтана. Подписва с родния клуб първи професионален контракт и остава три сезона, има мачове в „ Б “ и в „ А “ група. После минава в столичния Академик. Там също рита в двете професионални лиги. Става голмайстор на Западната „ Б “ група с 13 попадения.

Играе още за австрийския Велс и Видима-Раковски. През последните години съчетава мачовете за Рилски състезател с работа като фитнес инструктор. Изключително здрав физически и бърз футболист, играе добре с двата крайници.

Петко Петков е женен, има момиченце. Любимият му номер е 19. Запален почитател на Реал Мадрид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР