Отборът на ЦСКА 1948 представи екипите за новия сезон, като

...
Отборът на ЦСКА 1948 представи екипите за новия сезон, като
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 показа новата екипировка, анонсира и пет контроли по време на подготовката

Отборът на ЦСКА 1948 показа екипите за новия сезон, като от идната акция " алените " ще употребяват екипировка на немския състезателен колос PUMA, откакто до момента бяха обличани от друга компания от Германия - Адидас.

Сътрудничеството сред ЦСКА 1948 и желания от много европейски и международни клубове немски състезателен бранд е за период от три години.

Традиционно титулярния екип на отбора, воден от Атанас Рибарски, ще бъде в червен цвят и бели гащета, до момента в който този за посещение - в сиво и бели къси панталони.

Междувременно, през вчерашния ден стана ясна и програмата на ЦСКА 1948 за лятната подготовка, като бронзовите медалисти от последното издание на Първа лига ще бъдат на лагер в Словения, където ще изиграят четири контроли - против Марибор (26 юни), Сепси (29 юни), Динамо Загреб (3 юли) и Панатинайкос (5 юли). На 9 юли пък " армейците " ще премерят сили и с гръцкия Арис в Солун.

Всички тези срещи ще бъдат част от подготовката на тима за новия сезон в българското състезание, както и за дебютното присъединяване в историята на отбора в европейските клубни шампионати.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР