Отборът на ЦСКА 1948 постигна минимална победа с 1:0 при

...
Отборът на ЦСКА 1948 постигна минимална победа с 1:0 при
Коментари Харесай

Ивайло Чочев и Даниел Наумов върнаха ЦСКА 1948 в битката за Европа

Отборът на ЦСКА 1948 реализира минимална победа с 1:0 при семейството си на Локомотив (Пловдив) в дуел от 29-ия кръг на Първа лига.

" Червените " откриха резултата в 37-ата минута, когато Георги Русев центрира от ъглов удар в наказателното поле на " смърфовете ", а Ивайло Чочев се вклини сред капитана на гостите Димитър Илиев и Райън Бидунга и с глава прати топката в долния ляв ъгъл на вратата, защитавана от Илко Пиргов.

Съставът на Александър Томаш получи правото да извърши дузпа в 66-ата минута за игра с ръка на Емил Мартинов в пеналтерията на домакините. Зад топката застана Парвиз Умарбаев, който стреля в десния ъгъл, вратарят Даниел Наумов мазета, а при добавката Бидунга се разписа за 1:1. Попадението обаче бе анулирано от ВАР, защото бранителят на Локомотив е нахлул в наказателното поле на ЦСКА 1948 пред осъществяването на 11-метровия углавен удар.

В 73-ата минута Марио Топузов от състава на домакините влезе групо в краката на Петър Витанов в наказателното поле на " алените " и основният рефер Валентин Железов още веднъж уточни бялата точка. С осъществяването на дузпата се нагърби Бирсент Карагерен, който стреля едва в долния ляв ъгъл на вратата и Наумов улови без проблем.

По този метод съставът на Николай Киров събра 36 точки в актива си и се изкачи на осмото място, изпреварвайки Локомотив (Пловдив), който също е с 36 пункта, само че с по-лоша голова разлика. ЦСКА 1948 е на точка зад Берое, който е окупирал седмото място, даващо право на бараж с третия в класирането за присъединяване в Лигата на конференциите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР