Отборът на ЦСКА 1948 не бива да очаква отслабен Ботев

...
Отборът на ЦСКА 1948 не бива да очаква отслабен Ботев
Коментари Харесай

Балъков иска поредица от победи с ЦСКА 1948

Отборът на ЦСКА 1948 не трябва да чака отслабен Ботев (Пловдив), предизвести мениджърът Красимир Балъков преди мача от Първа лига. Двата тима ще се срещнат в петък, 2 октомври, от 20:15 часа.

" Ботев има доста мощни футболисти. Срещу Левски играеха динамичен футбол и проблемите очевидно не им влияеха. Ще допуснем огромна неточност, в случай че чакаме отслабен Ботев. Ще бъде огромен мач и се надявам да има заряд за почитателите ", съобщи Балъков на конференция преди мача.

" Неделев е един от най-качествените български футболисти. Напълно наясно сме, че от него потеглят доста забавни неща. Ще се съобразим с Неделев, само че чак тактическа сграда особено за него няма да има. Той е значим футболист, само че не е самичък в този тим. Има и други - Шоколаров, Шопов и тн. Ботев е добър тим, против който би трябвало да се играе плътно. Една победа не значи нищо. Върху поредност от победи с добра игра обаче може да се стъпи. Надявам се против Ботев да спечелим за втори следващ път ", добави още експертът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР