Отборът на ЦСКА 1948, който спечели промоция за Втора лига,

...
Отборът на ЦСКА 1948, който спечели промоция за Втора лига,
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 ще се готви на базата на националния отбор

Отборът на ЦСКА 1948, който завоюва промоция за Втора лига, ще организира два подготвителни лагера, като вторият ще бъде въз основата на националния тим.

Ето какво оповестяват " алените " на формалния си уебсайт:

" Подготовката на ЦСКА преди началото на сезона във Втора професионална лига ще протече на два стадия. На 18 юни (понеделник) Валентин Илиев и възпитаниците му отпътуват на високопланински лагер в Боровец, където ще наблегнат на кондиционни тренировки. Там „ алените “ ще останат 11 дни, като единствената планувана инспекция е против Струмска популярност (Радомир) в деня на завръщането в София.

От 2-ри до 13-ти юли ЦСКА ще организира същинската част от подготовката си в Национална футболна база в Бояна. 31-кратните първенци ще изиграят контроли против Поморие (3 юли в Симитли), Монтана (5 юли в София или Правец), Ботев Пд (7 юли в Пловдив), Пирин (11 юли в Благоевград) и Локомотив Пд (13 юли в Пловдив).

В заключителните дни преди старта на шампионата армейците ще излязат в мачове против Кариана (18 юли в София) и Локомотив Сф (21 юли в София).

Първият дуел на ЦСКА от новия сезон е на 28 юли като посетител на Ботев (Гълъбово) ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР