Отборът на Царско село приема Ботев Пловдив в двубой от

...
Отборът на Царско село приема Ботев Пловдив в двубой от
Коментари Харесай

Ще успее ли Ботев Пловдив да продължи възхода си?

Отборът на Царско село приема Ботев Пловдив в дуел от 18-и кръг на efbet Лига. Срещата е в събота, 30.11., с начален час 15 часа и ще може да я наблюдавате в директно предаване на DIEMA SPORT и минута по минута на GONG.BG.

В лагера на домакините под въпрос е Дамиен Мари, който към момента не е в оптимална позиция от идването си. Двубоят ще се играе на националния стадион "Васил Левски ". Царско село ще бори негативната статистика на втори най-лош хазаин в елита. "Царете " влизат в дуела след две следващи провали, само че пък първата победа в историята на клуба в елита пристигна точно против Ботев Пловдив.

Наставникът на "канарчетата " Ферарио Спасов е осъден, а Фернандо Виана е контузен. Все по-настойчиви са слуховете, че пловдивчани желаят нападателя на ЦСКА Тонислав Йорданов, който е в страхотна форма. След успеха над Етър бултрасите направиха автошествие до "Колежа " в отговор на следващото прекъсване на градежа на стадиона. Отборът на Ботев се намира в прелестна форма, записвайки 3 следващи победи, и завоюва повече точки в последните 4 кръга, в сравнение с в първите 13.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР