Отборът на Троа постигна втора поредна победа във френската Лига

...
Отборът на Троа постигна втора поредна победа във френската Лига
Коментари Харесай

С 10 човека Троа взе втора поредна победа

Отборът на Троа реализира втора поредна победа във френската Лига 1, откакто в мач от осмия кръг на шампионата се наложи като хазаин над Сент Етиен с 2:1.

Домакините играха цялостен час с човек по-малко, откакто в 34-тата минута Карим Азамум получи пряк червен картон за недодялан фаул в центъра на терена.

Въпреки че остана в числено понижен състав, отборът на домакините поведе в 41-вата минута, когато прецизен бе Браян Пеле.

Втората част стартира с напън на гостите и в 53-тата минута Ернани изравни с компактен удар с левия крайник от границата на наказателното поле.

Троа обаче доста бързо възвърне задатъка си, откакто в 57-мата минута Саиф-Един Кау бе прецизен непосредствено от директен свободен удар.

До края на срещата Сент Етиен опитва да стигне най-малко до точката, само че отбраната на домакините бе проведена чудесно и резервира преднината. В 84-тата минута пък гостите също останаха с 10 индивида, откакто голмайсторът Ернани спря непозволено рискова контраофанзива на Троа.

В класирането домакините се изкачиха до деветото място с 11 точки, до момента в който Сент Етиен остава на шеста позиция с 14. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР