Отборът на Тотнъм се класира за полуфиналите в турнира за

...
Отборът на Тотнъм се класира за полуфиналите в турнира за
Коментари Харесай

Тотнъм изхвърли лесно Стоук Сити от Карабао къп

Отборът на Тотнъм се класира за полуфиналите в шампионата за Купата на Лигата в Англия, откакто в профил състава на Стоук Сити. „ Шпорите” завоюваха елементарно визитата си на стадион „ Британия” с 3:1 и се причислиха към компанията на брентфорд и Манчестър Сити в идната фаза на шампионата.

Головете за спечелилите бяха дело на Гарет Бейл, Бен Дейвис и Хари Кейн. Точен за „ грънчарите” пък бе Джордан Томпсън при започване на второто полувреме.

Очаквано мачът стартира с напън на гостите, а най-активен за шпорите бе Лукас Моура, който главно тормозеше защитата на Стоук Сити. В първия четвърт час отборът на Жозе Моурино имаше владението на топката в близо 75% от времето, а съставът на домакините най-вече се защитаваше. Въпреки териториалното предимство за Тотнъм, вратарят на Стоук Анди Лонерган нямаше особени грижи, като единственият удар към неговата врата бе на Хари Кейн и той бе отразен.

Тотнъм въпреки всичко съумя да вземе заслужена преднина в резултата в 20-ата минута, а прецизен бе завърналият се в отбора Гарет Бейл. Той вкара с глава след центриране на Уинкс отляво и по този начин прекъсна серията от над 300 минути за Стоук без позволен гол.

link1 " >  Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР