Отборът на Тотнъм се интересува от полузащитника на Валенсия Джофри

...
Отборът на Тотнъм се интересува от полузащитника на Валенсия Джофри
Коментари Харесай

Моуриньо поглежда към халф на Валенсия

Отборът на Тотнъм се интересува от полузащитника на Валенсия Джофри Кондогбия, като старши треньорът Жозе Моуриньо продължава търсеното си на първокласен състезател на тази позиция, с цел да ускори защитата си. Говори се, че основният скаут "шпорите " Стив Хичън е дълготраен обожател на футболиста и продължава да следи развиването му през този сезон.

Кондогбия, който е някогашен състезател на Монако и Интер, е на високо място в листата на „ шпорите “ за играчи, които Моуриньо желае да добави към състава си.

Съществува обаче безпокойство, че футболът може и да не се възобнови в цяла Европа преди трансферният прозорец да се отвори още веднъж на 10 юни, което може да значи, че клубовете би трябвало да вземат решения въз основа на към този момент видяното.

Независимо от това Моуриньо искаше да добави нов халф още през януари, когато клубът се интересуваше от Пиер-Емил Хойберг от Саутхемптън.

Кондогбия, който подписа с Валенсия през 2018 година за по-малко от 20 милиона паунда, се следи също и от Евертън. 27-годишният полузащитник има 89 участия за испанския отбор, в това число 24 през този сезон, пет от които са в Шампионската лига.

Той има пет мача и за Франция, само че получи позволение за промяна на националността преди две години и към този момент е национал на Централноафриканска република. Договорът му с Валенсия изтича след две години.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР