Отборът на Тотнъм се е отказал от идеята да привлече

...
Отборът на Тотнъм се е отказал от идеята да привлече
Коментари Харесай

Тотнъм няма да взима Жезус, насочва към негов сънародник от Евертън

Отборът на Тотнъм се е отказал от концепцията да притегли нападателя на Манчестър Сити Габриел Жезус, написа „ Evening Standard “. Бразилският национал е свързван с трансфер в състава на „ шпорите “, само че огромният им противник Арсенал бе по-настоятелен в договарянията за 25-годишния футболист и наподобява той ще премине на „ Емиратс “.

Междувременно обаче от Тотнъм ще насочат напъните си към различен бразилски национал - Ричарлисон от Евертън. Нападателят желае да напусне „ Гудисън Парк “ след разочароващия сезон, в който „ карамелите “ едвам се избавиха от изпадане. Затова лондончани са подготвени да се възползват от обстановката и да го вземат в редиците си.

„ Шпорите “ се чака да извадят към 24 илиона паунда за Ричарлисон, а като част от договорката ще включат и халфа Хари Уинкс. Все още обаче не е ясно дали от Евертън са склонни да одобряват сходна оферта, защото са му сложили цена от към 58 милиона еро.

25-годишния бразилец пристигна на „ Гудисън Парк “ от Уотфорд през 2018 година против близо 40 милиона евро. За Евертън той има 152 мача, 53 гола и 14 асистенции. През 2018 година дебютира и за националния тим на Бразилия, за който има 36 мача и 14 попадения.

В същото време изданието добавя, че от Тотнъм са подготвени да преследват и още една от главните цели на Арсенал, а точно крилото на Лийдс Юнайтед – Рафиня, който е оценен на към 70 милиона евро.

Arsenal close in on Gabriel Jesus as Tottenham end interest in striker

✍️
— Standard Sport (@standardsport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР