Отборът на Торино разгроми Бреша с 4:0 като гост в

...
Отборът на Торино разгроми Бреша с 4:0 като гост в
Коментари Харесай

Кошмарен дебют за Гросо начело на Бреша

Отборът на Торино разгроми Бреша с 4:0 като посетител в ранния мач от днешната стратегия на 12-ия кръг на Серия “А”. Това беше дебют за Фабио Гросо отпред на новака в италианския хайлайф.

“Биковете” поведоха в резултата след сполучливо изпълнена дузпа на Андреа Белоти в 17-ата минута, свирена за игра с ръка на Андреа Кистана. Малко по-късно топката срещна ръката на Алеш Матею в личното му наказателно поле, което означаваше жълт картон за него и втора дузпа в интерес на гостите. Така в 26-ата минута Белоти още веднъж се разписа от бялата точка, с цел да удвои преднината на своя отбор. В 41-ата Матею остави Бреша с 10 индивида на терена, откакто си изкара втори жълт и червен картон за фаул против Белоти. В 75-ата резервата Алекс Беренгер повиши на 3:0, а пет минути по-късно той се пребори за топката със Стефано Сабели, напредна и с прецизен удар оформи крайното 4:0 в интерес на своя тим.
That's how we do it#BresciaTorino 0-4#SFT pic.twitter.com/r1wrsX7kfn
— Torino FC English (@TorinoFC1906_En) 9 ноември 2019 година Така Торино се изкачи на 11-ата позиция в класирането с 14 точки, до момента в който Бреша е на предпоследното 19-о място с едвам 7 пункта.
Серия А 12 кръг, събота 9 ноември  Бреша 0:4краен резулат  Торино
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР