Отборът на Свиленград продължи с възходящото си представяне, след като

...
Отборът на Свиленград продължи с възходящото си представяне, след като
Коментари Харесай

Свиленград продължава с доброто представяне след обрат над Левски

Отборът на Свиленград продължи с възходящото си показване, откакто реализира триумф с 2:1 над Левски (Карлово) в мач от 7-ия кръг на Трета лига - Югоизток. Футболистите на Свиленград демонстрираха темперамент и съумяха да реализират цялостен поврат, откакто позволиха закъснение в резултата още в 5-ата минута. Тогава Петър Димитров опъна мрежата на свиленградчани с хубав гол от директен свободен удар.

Голът подейства мотивиращо на домакините и в 30-ата минута резултатът бе подравнен. Шут на Христо Зотев от далечна отдалеченост бе отразен от вратаря на Левски (Карлово), само че при добавката Мариян Тонев не сбърка. През втората част Свиленград бе по-активният тим на терена, а гостите търсеха изненада на контраофанзива. В последна сметка домакините се поздравиха с триумфа в 80-ата минута. Центриране от левия фланг бе засечено с глава от централния бранител Василен Марков за крайното 2:1.

" Изключително съм удовлетворен от момчетата, тъй като тимът е построен от 80% млади и неопитни футболисти. Те ни изненадват прелестно с разпределяне във всеки мач и доста положителни резултати ", разяснява след края на мача президентът на Свиленград Георги Георгакев.

В идващия кръг Свиленград гостува на Ямбол 1915, а Левски (Карлово) приема Карнобат.

Югоизточна Трета лига 7 кръг, събота 14 септември  Свиленград 2:1краен резулат  Левски (Карлово)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР