Отборът на Свиленград хвърли бомбата в 9-ия кръг на Трета

...
Отборът на Свиленград хвърли бомбата в 9-ия кръг на Трета
Коментари Харесай

Свиленград хвърли бомбата - спря победния марш на Загорец

Отборът на Свиленград хвърли бомбата в 9-ия кръг на Трета лига - Югоизток. Футболистите на Мавроди Попов стопираха победния ход на Загорец (Нова Загора), който не познаваше усета на провалянето от началото на сезона и бе едноличен водач предни днешния ден с цялостен актив от точки в седем мача.

Свиленградчани се постановиха с минималното 1:0 над Загорец, като единственото попадение в срещата падна в 30-ата минута, в която прецизен бе Димитър Пантелеев. Той се разписа от превъзходен метод с удар от към 20 метра, попаднал право в сглобката.

Мачът стартира с домашен напън, в който Свиленград пропусна две положения до петата минута. В 10-ата и отборът на Загорец пропиля добра опция за гол. Димитър Пантелеев, който бе най-хубавият състезател на домакините през целия мач, означи същински шедьовър с удар от далечна отдалеченост. През втората част гостите от Нова Загора потеглиха да заличават пасива си, като е 70-ата минута вратят на Свиленград Стилиян Георгиев трябваше да се намесва. В останалите минути домакините съумяха да запазят преднината си и да се поздравят с скъпи три точки.

В идващия кръг Свиленград гостува на Атлетик (Куклен), а Загорец (Нова Загора) приема Карнобат. И двете срещи са на 5-и октовмри, събота. Югоизточна Трета лига 9 кръг, събота 28 септември  Свиленград 1:0краен резулат  Загорец (Нова Загора)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР