Отборът на Суонси буквално прегази Нотс Каунти в преиграването между

...
Отборът на Суонси буквално прегази Нотс Каунти в преиграването между
Коментари Харесай

Суонси написа история за ФА Къп срещу слабак

Отборът на Суонси безусловно прегази Нотс Каунти в преиграването сред двата отбора от четвъртия кръг на ФА Къп.

„ Лебедите “ не демонстрираха никаква благосклонност към по-скромния си съперник и макар че в състава на мениджъра Карлос Карвлял личаха имената на играчи, които по-рядко попадат в сметките му, те се постановиха с 8:1. Първият дуел в Нотингам бе завършил при тъждество 1:1, само че през днешния ден нямаше и помен от положителната игра на отбора от Лига 2 в първия мач.

Така Суонси ще има за противник в идната фаза на конкуренцията някогашния тим на Карвалял Шефийлд Уензди.

Постигнатият през днешния ден резултат е безспорен връх за тима от Уелс в шампионата за Купата на Футболната асоциация. До този миг „ лебедите “ в никакъв случай в цялата си история не бяха отбелязвали осем попадения в един мач.

Рекордната победа на Суонси в цялата му история обаче е в несъществуващия към този момент шампионат за Купата на носителите на национални купи, където разрушават малтийския Слиема Уондърърс с двуцифрен резултат – 12:0.

Нейтън Дайър, който не се бе разписвал в последните две години и половина осъществя два гола за Суонси. С толкоз се регистрира и нападателят Тамии Ейбрахам, а останалите бяха дело на Кайл Ноутън, Уейн Раутлидж, Томас Керъл и Даниел Джеймс, който вкара в формалния си дебют с екипа на „ лебедите “.

Като че ли всичко в срещата е решено единствено в границите на 85 секунди. Именно за подобен интервал паднаха първите две попадения в мача за Суонси дело на Ейбрахам и Дайър. Двамата се разписаха в 18-ата и 20-ата минути, а до почивката още веднъж те, прибавиха нови два гола. При резултат 3:0 в интерес на домакините, Нотс Каутни въпреки всичко съумя да осъществя посредством Нор Хусин, само че това бе всичко, което съумяха да създадат футболистите на Кевин Нолан в дуела.

Очаквайте детайлности!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР