Отборът на Спортист (Своге) изпрати притеснително изявление до медиите по

...
Отборът на Спортист (Своге) изпрати притеснително изявление до медиите по
Коментари Харесай

Скандал в Търново - Спортист: Недопустимо е откровено насилие от служители на МВР по полов признак спрямо нашите футболисти

Отборът на Спортист (Своге) изпрати притеснително изказване до медиите във връзка дейностите на чиновници на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново.

" Ръководството на Спортист Своге би желало да изкаже своето отвращение от държанието на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, ангажирани с защитата на футболната среща против ПФК Етър във Велико Търново.

Считаме за изцяло неприемливо униформени чиновници, които са ангажирани да опазват публичния ред, да употребяват недодялан език, нецензурни думи и искрено принуждение по сексуален симптом по отношение на нашите футболисти.

Разбираме, че измежду чиновниците на Министерство на вътрешните работи евентуално има футболни почитатели, които не са били удовлетворени от развиването на футболната среща, само че би трябвало да отбележим, че приказваме за спортно мероприятие, в което не постоянно всички могат да бъдат удовлетворени. В случая тези чиновници са на стадиона в ролята на служебни лица и не би трябвало да се отнасят по този метод.

Не на последно място желаеме да благодарим за гостоприемството на домакините от ПФК Етър, които нямат никаква виновност за случая ”, написа Спортист (Своге) в изказване до медиите.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР