Отборът на Спортика надигра категорично с 4:0 опонентите от Пирин

...
Отборът на Спортика надигра категорично с 4:0 опонентите от Пирин
Коментари Харесай

Спортика победи Пирин с 4:0

Отборът на Спортика надигра изрично с 4:0 съперниците от Пирин в мач от шампионата при дамите. На стадиона в благоевградското село Рилци, девойките на Радослав Креснички нанесоха тежък удар върху влезлия в мача с голямо самочувствие тим на Пирин.

Постоянните закани от страна на зелените през седмицата, за триумф в дербито бяха разрушени на пух и прахуляк от надалеч по - младите и нежни девойки на Спортика.

Моника Балиова даде летящ старт за мнократния притежател на медали от женското състезание още в 14 минута на мача. До почивката и Преслава Иванова се разписа, а капитанката на Спортика Милена Караколева избави мощен отдалечен удар на футболистка на Пирин, с цел да резервира мрежата си суха. След почивката още веднъж националната показва неповторим инстикт при удар от близо.

В 66 минута още веднъж Моника Балиова се разписа, а Вени Дона Сърбинска нацели и греда. До края точна за 4: 0 топна бе Стефанова, която узакони тоталното предимство на Спортика против получилия през последните три години сериозна финансова поддръжка от община Благоевград.

В същото време скромния, само че упорит и трудолюбив клуб на Спортика натрупа медали и оценки на всички фронтове и възрасти.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР