Отборът на Спартак Варна се завърна от Турция вчера, където

...
Отборът на Спартак Варна се завърна от Турция вчера, където
Коментари Харесай

Два дни почивка за соколите

Отборът на Спартак Варна се завърна от Турция през вчерашния ден, където организира двуседмичен лагер в южната ни съседка. Футболистите получиха два дни отмора от старши треньора Димитър Димитров, оповестява формалният уебсайт на клуба. Първото занятие за „ соколите ” е планувано за понеделник от 15:00ч. на клубния стадион, където стартира подготовка за първия домашен мач след подновяването на шампионата – против Лудогорец (Разград) на 11 февруари от 15:00 часа на стадион „ Спартак “.

По време на зимната си подготовка Спартак изигра шест контроли, в които записа четири победи и две равенства.

„ Соколите “ се постановиха с 2:1 против Локо Горна Оряховица и с 4:1 против Добруджа (Добрич). Мачовете се играха във Варна.

По време на лагера в Турция Спартак приключи 1:1 с ФК „ Черноморец “ Одеса, завоюва с 2:0 мача с Малишева (Косово), записа тъждество 0:0 с украинския ФК „ Минай ” и триумф с 2:0 над ФК
“Македония Гьорче Петров ”.

Старши треньорът на варненци Димитър Димитров е окуражен за представянето на футболистите в по този начин значимите мачове от пролетния дял на шампионата в efbet лига. Както самичък експертът уточни всеки мач отсам до края за Спартак ще е край.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР