Отборът на Спартак Варна се завърна от Турция в петък,

...
Отборът на Спартак Варна се завърна от Турция в петък,
Коментари Харесай

Отборът на Спартак Варна се завърна от Турция

Отборът на Спартак Варна се завърна от Турция в петък, 3 февруари, където организира двуседмичен лагер в южната ни съседка.

Футболистите получиха два дни отмора от старши треньора Димитър Димитров. Първото занятие за „ соколите ” е планувано за понеделник от 15:00 часа на клубния стадион, където стартира подготовка за първия домашен мач след подновяването на шампионата – против Лудогорец (Разград) на 11 февруари от 15:00 часа на стадион „ Спартак “.

По време на зимната си подготовка Спартак изигра шест контроли, в които записа четири победи и две равенства.

„ Соколите “ се постановиха с 2:1 против Локо Горна Оряховица и с 4:1 против Добруджа (Добрич). Мачовете се играха във Варна.

По време на лагера в Турция Спартак приключи 1:1 с Черноморец Одеса, завоюва с 2:0 мача с Малишева (Косово), записа тъждество 0:0 с украинския Минай и триумф с 2:0 над Македония Гьорче Петров.

Старши треньорът на варненци Димитър Димитров е окуражен за представянето на футболистите в по този начин значимите мачове от пролетния дял на шампионата в Първа лига. Както самичък експертът уточни всеки мач отсам до края за Спартак ще е край.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР