Отборът на Спартак Плевен продължава да няма загуба от началото

...
Отборът на Спартак Плевен продължава да няма загуба от началото
Коментари Харесай

Спартак Плевен остана безгрешен в НБЛ след домакински успех над Черноморец

Отборът на Спартак Плевен продължава да няма загуба от началото на сезона в Националната баскетболна лига (НБЛ), като в среща от 4-ия кръг плевенчани надиграха с 84:77 вкъщи състава на Черноморец.

Двубоят в зала " Балканстрой " се разви доста равностойно, като нито един от двата отбора не можеше да се откъсне съществено в резултата.

В последна сметка домакините, водени от Тодор Тодоров, взеха стабилен задатък в средата на последната четвърт след серия от 16:4 точки и до края резервираха преднината си, с цел да запишат четвърта поредна победа от началото на акцията в НБЛ.

Мартин Маринов стана най-резултатен за успеха на Спартак със 17 точки, 2 битки и 3 асистенции, а по 16 прибавиха Ивко Ивков и Барет Бенсън. За Черноморец Мунис Туту пък се регистрира със 17 пункта.

Победата остави баскетболистите на Спартак Плевен на върха в подреждането дружно с отбора на Рилски състезател, като това са единствените два тима без неверна стъпка досега. Черноморец пък е на 4-та позиция с баланс от две победи и две загуби.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР