Отборът на Спартак Плевен приема Левски в последния мач от

...
Отборът на Спартак Плевен приема Левски в последния мач от
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Спартак Плевен - Левски

Отборът на Спартак Плевен приема Левски в последния мач от втория кръг на НБЛ. Плевенчани ще се опитат да продължат сполучливия си старт на сезона и да запишат втора поредна победа против “сините ” при семейството си в зала “Балканстрой ”. Срещата стартира довечера от 19:00 часа и ще се излъчи директно в ефира на Max Sport 2.

View this post on Instagram
A post shared by NBLBulgaria (@nbl_bulgaria)

Възпитаниците на Тодор Тодоров към този момент се регистрираха с триумфален старт на сезона, откакто надиграха изрично другия столичен представител - ЦСКА, с 91:65 в първия кръг през предходната седмица. Плевенчани демонстрираха ужасно актуализирано лице, като не оставиха никакви подозрения в превъзходството си над “армейците ” и още през първото полувреме разликата към този момент бе 25 точки.

Дебютантите за Спартак Барет Бенсън, Цветомир Чернокожев и Евгени Хаджирусев се отличиха със страхотни изяви в първия си мач за новия клуб. Американецът поведе реализаторите с 21 точки, до момента в който българския тандем вкара по 12, като Хаджирусев приключи и с 6 асистенции.

Тежката стратегия за тима на Левски пък продължава с гостуването в “Балканстрой ”. Момчетата на Димитър Ангелов се изправиха против носителя на Купата и Суперкупата на България Рилски състезател на старта на сезона, като разликата в класите тази година бързо си пролича и макар съпротивата на подмладения състав на “сините ”, те отстъпиха пред самоковци със 73:89 на своя територия в “Универсиада ”.

Сега обаче нещата се трансформират внезапно за Левски. Тимът към този момент ще може да разчита на двете си задгранични нови попълнения - гардът Алън Арнет и центърът Джон Флорвиъс, които не взеха присъединяване в дуела против Рилски, защото тогава към момента нямаха документ, публикуван от ФИБА (Letter of Clearance). Арнет е някогашен MVP на НБЛ с тима на Ямбол през сезон 2017/18, до момента в който Флорвиъс е висок 211 сантиметра и идва със солидна визитка по европейските терени.

Двубоят ще бъде управителен от съдийско трио в състав Ивайло Ресиловски, Владимир Занев и Серафим Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР