Отборът на Созопол се изкачи на върха в Югоизточната Трета

...
Отборът на Созопол се изкачи на върха в Югоизточната Трета
Коментари Харесай

Созопол е новият лидер в Трета лига - Югоизток

Отборът на Созопол се изкачи на върха в Югоизточната Трета лига след доста значим триумф с 0:1 при визитата на Родопа в Смолян, в среща от 9-ия кръг. В воин за гостите се трансформира Живко Димов, който се разписа в последната минута преди почивката. Възпитаниците на Маргарит Димов потеглиха с доста въодушевление и предпочитание за поредна победа надалеч от вкъщи. Отборът както по традиция мина за шанс и през Бачковския манастир, а футболистите се помолиха за здраве и благополучие както в персонален, по този начин и в професионален проект.

Отново статичните положения са оказаха силата на Созопол и те победиха точно с гол на Живко Димов. Крилото на Созопол Радослав Байчев още веднъж се раздаде и в тази среща, а точно след неговото отиграване падна и единственото попадение.

Созопол: 1.Роман Васенев, 11.Петър Кюмюрджиев (c), 16.Диян Лефтеров, 22.Ангел Каракашев, 20.Мурад Ибрахим, 6.Стефан Стойнов, 15.Яни Николов, 27.Живко Димов, 30.Радослав Байчев /14.Расим Сюлейман/, 8.Венцислав Гюзелев /2.Мариян Димитров/, 9.Георги Георгиев /7.Кристиян Иванов/

Резерви: 12.Петър Александров, 14.Расим Сюлейман, 23 Ариф Ферадов, 3.Златко Ненов, 10.Антонио Ласков, 7.Кристиян Иванов, 2.Мариян Димитров

Небесносините събраха 23 точки на върха след седем победи и две равенства и единствено два позволени гола. Созопол към този момент е новият водач и е с две точки повече от Загорец (Нова Загора), който има 21т. и с четири пред Марица, които са с 19.
Югоизточна Трета лига 9 кръг, неделя 29 септември  Родопа (Смолян) 0:1краен резулат  Созопол
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР