Отборът на Созопол отпътува за столицата, където ще изиграе своя

...
Отборът на Созопол отпътува за столицата, където ще изиграе своя
Коментари Харесай

Созопол отпътува с приповдигнато настроение за последната визита с Локомотив София

Отборът на Созопол отпътува за столицата, където ще изиграе своя финален мач за сезона надалеч от вкъщи против Локомотив София.

Днес възпитаниците на Маргарит Димов отпътуват с приповдигнато въодушевление за мача с "железничарите " от предпоследния 33-и кръг на шампионата.

Созопол записа триумф вкъщи на "Арена Созопол " с 3:2 против Нефтохимик Бургас, а самочувствието на футболистите се върна след провалянето с 1:0 от Локомотив Горна Оряховица в предпоследния кръг.
"Небесносините " завоюваха дербито от 32-ия кръг на Втора лига против "шейховете " и затвърдиха положителното си показване от началото на сезона с 10-и триумф и одобряване на 7-то място в класирането.

Морският отбор ще отседне в комплекс "Царско село ", вместо в "Бояна ", както го правеше в последните няколко пъти, а след обяд в 17:00 часа, ще направи и последна подготовка въз основата на царете, преди дуела в неделя в квартал "Надежда " против столичното Локо.

"Железничарите " към този момент си осигуриха промоция в Първа лига следващата година, а дуелът ще бъде същински празник и за двата тима.

"Небесносините " ще играят без напрежение в оставащите два дуела от сезона с Локомотив и Миньор Перник вкъщи, като ще търсят позитивни резултати. Локомотив от своя страна също ще даде максимума от опциите си, след неуверените резултати напоследък. Целите и пред двата тима към този момент са изпълнени, а когато се играе без напрежение, всичко може да се случи. "Червено-черните " ще отпразнуват своето завръщане в Ефбет лига, а Созопол ще желае да се потвърди и да открадне нещо от негостоприемния стадион "Локомотив " в столичния квартал, където към момента няма даже непълен триумф.

Двубоят с Локомотив София е в неделя /16-и май/, от 17:45 часа, на стадион "Локомотив " в квартал "Надежда ".

Главен арбитър е Мустафа Шефкет от Кърджали с асистенти Станимир Трифонов и Петър Балтов от Сливен. Четвърти арбитър е Веселин Минев от София. Делегат на БФС е Николета Вълкова от София. Съдийски наблюдаващ е Крум Стоилов от Благоевград.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР