Отборът на Славия приема днес от 19,00 часа хърватския Хайдук

...
Отборът на Славия приема днес от 19,00 часа хърватския Хайдук
Коментари Харесай

Славия продължава да мечтае срещу Хайдук

Отборът на Славия приема през днешния ден от 19,00 часа хърватския Хайдук в реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят против отбора от Сплит ще се изиграе на националния стадион “Васил Левски”. Първата среща на стадион “Полюд” приключи с сложен триумф с 1:0 на домакините, като “белите” могат да съжаляват, че не съумяха да стигнат най-малко до тъждество след няколко рискове, които сътвориха след контраатаки.
Днес воденият от Златомир Загорчич отбор би трябвало да промени проекта си на игра и да търси непременно попадение, с цел да заличи пасива. На “Овча купел” се е настанил оптимизмът, до момента в който напрежението е обзело редиците на Хайдук. Съперникът на Славия започва със загуба сезона в Хърватия, а треньорът Желко Копич е заложен на дузпата.  Тренировка на Славия преди мача с Хайдук (Сплит) @@@
Заги има да взема решение куп кадрови проблеми, а в последния миг получи и мощен удар след травмата на опитния вратар Георги Петков. Така на вратата ще застане младият Стергиакис. С наказване от първата среща е десният бек Сашо Александров. Алвеша си изпроси втори жълт картон в Сплит с ненужна симулация. С травма е и централният бранител Андреа Христов.За десния бек Загорчич ще избира до последно сред Мартинович и Шоколаров. В центъра на отбраната се завръща Милен Гамаков, който ще си партнира със Станисавлевич. По крилата ще работят Йомов и Цветанов, а опитният Галин Иванов ще играе зад тарана Милчо Анчелов.  Тренировка на Хайдук (Сплит) преди мача със Славия @@@
Хърватите също идват с проблеми. Най-сериозните и при тях са свързани с вратарския пост, като още веднъж се чака да пази дебютант - това ще е 20-годишният Марин Любич от дубъла. Капитанът Золан Низич подвигна температура и не пътува за София. Извън групата от 20 играчи остана и Фран Тудор.
Вероятни сформира:

Славия: Стергиакис, Велковски, Станисавлевич, Гамаков, Мартинов, Узунов, Цветанов, Йомов, Карабельов, Г. Иванов, М. Ангелов.

Хайдук: Любич, Фомичов, Микулич, Лопес, Юранович, Цакташ, Бари, Башич, Беширович, Гюрчо, Ивановски.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР