Отборът на Славия приема Ботев Пловдив в мач от 16-ия

...
Отборът на Славия приема Ботев Пловдив в мач от 16-ия
Коментари Харесай

Ботев Пд търси първи успех в Овча купел от 2017 година

Отборът на Славия приема Ботев Пловдив в мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион „ Славия” в Овча купел е с начален час 14,30 и може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим срещата минута по минута.

Двубоят в столицата дава обещание да е завладяващ, имайки поради представянето на двата отбора от началото на сезона. И Славия, и Ботев Пловдив демонстрират добър футбол и разумно заемат места в горната половина на таблицата. „ Белите” на Златомир Загорчич са трети с актив от 26 точки, до момента в който „ канарчетата” заемат петото място в таблицата с точка по-малко.

Георги Вълчев пропуща срещата поради наказване, до момента в който Ерол Дост се завръща в групата след аления картон против Левски. Иван Минчев съвсем несъмнено остава отвън сметките, защото към момента не е изцяло здрав, а Димитър Стоянов остава под въпрос.

В последните дни се заприказва, че през зимната пауза „ белите” могат да си върнат Калоян Кръстев.

В същото време в лагера на гостите от Пловдив Кевин Янсон е под въпрос за мача през днешния ден. Добрата вест за Ботев Пловдив е, че Маркиньос ще остане в тима до края на сезона. „ Канарчетата” ще се готвят с безоблачен Дубай през зимната пауза.

Ботев Пд няма победа над Славия в София от 2017 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР