Отборът на Славия представи на официална пресконференция трите си нови

...
Отборът на Славия представи на официална пресконференция трите си нови
Коментари Харесай

Славия стартира зимна подготовка с трима нови


Отборът на Славия показа на публична конференция трите си нови попълнения за 2018 година Това са Александър Александров, Цветелин Чунчуков и Тони Иванов, съобщи кореспондент на БГНЕС. Столичният тим започва своята зимна подготовка с подготовка на клубния си стадион, а преди този момент старши треньорът Златомир Загорчич заяви проектите за селекция, както и противниците за контролните срещи през януари и февруари. "Белите" ще проведат част от зимната си подготовка в Алания. Отборът отпътува за Турция на 14 януари, където ще остане на три седмичен предварителен лагер. По проект Славия би трябвало да изиграе 6 контролни мача. "Белите" завършват своята зимна подготовка на 10 февруари в Стара Загора, където ще изиграят контрола с тима на Берое.

"Надявам се подготовката да протече добре и да се подготвим оптимално за това, което ни следва. Всички ние желаеме да се класираме на край за Купата, а аз съм уверен, че с футболистите, които разполагам, можем да го реализираме. За шампионата се надявам, че ще успеем да се класираме измежду първите шест тима. Моите цели постоянно са били високи. Ще се опитаме да дадем всичко, на което сме способни", стартира Златомир Загорчич.

"Взехме трима футболисти на постове, за които сметнахме, че имаме потребност. Чакаме в Турция да дойде още един футболист – централен бранител от Хърватия. Възможно е да освободим още футболисти, преди да заминем за подготвителния лагер.

Ивайло Димитров към момента е футболист на Славия. Ще стартира подготовка с нас, само че в случай че има предложения към него, е допустимо да си отиде", обясни наставникът на "белите".

"Смятам, че след последните ни мачове се вижда напредък и това, че вървим нагоре. Има още съмнения, само че това е обикновено. В началото на шампионата доста от сегашните ни титуляри не бяха минали през предварителен лагер.. Надявам се, че след селекцията и зимната пауза, ще стартираме шампионата оптимално готови и подготвени, с цел да реализираме положителни резултати", заключи сръбският експерт. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР