Отборът на Славия постигна победа с 2:1 при домакинството си

...
Отборът на Славия постигна победа с 2:1 при домакинството си
Коментари Харесай

Славия обърна Ботев Враца под проливния дъжд в София и се доближи на точка от третото място

Отборът на Славия реализира победа с 2:1 при семейството си на Ботев Враца в предпоследния дуел от програмата на седмия кръг на Първа лига.

Съставът на Радослав Кирилов откри резултата на стадион „ Александър Шаламанов “ в 26-ата минута, когато Даниел Генов центрира от ъглов удар в наказателното поле на „ белите, а връхлитащият от задна позиция Меси надскочи Камело Нгуена и с глава прати топката в левия ъгъл на вратата, защитавана от Светослав Вуцов.

Домакините изравниха резултата в добавеното време на първата част. Радослав Кирилов центрира диагонално отляво в пеналтерията на гостите от Враца, където грешникът за първия гол на Ботев Нгуена с акробатичен изстрел от въздуха се разписа в долния ляв ъгъл на стража Красимир Костов.

Славия направи цялостен поврат четири минути след началото на втората част. Асистента за изравнителния гол на столичани Кирилов проби отляво в наказателното поле на „ зелено-червените “ и стреля, само че ударът му бе отразен от вратаря Костов, след което Тони Тасев с глава се разписа при добавката.

В класирането възпитаниците на Златомир Загорчич събраха актив от 12 точки и се изкачиха на петото място, на една точка зад третия ЦСКА. Ботев Враца се смъкна до десетото място със 7 пункта от седем изиграни срещи.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР