Отборът на „Скала-2015“ победи с 4:1 ФК „Манастирище“ в среща

...
Отборът на „Скала-2015“ победи с 4:1 ФК „Манастирище“ в среща
Коментари Харесай

„Скала-2015“ разгроми „Манастирище“, победи за останалите мездренски отбори в „А“ ОФГ

Отборът на „ Скала-2015 “ победи с 4:1 ФК „ Манастирище “ в среща от XV кръг на акцията в „ А “ регионална футболна група. Домакините от „ Скала-2015 “ постановиха игрови превес още в първите минути на срещата, като на косъм от разкриване на резултата бяха Иван Крумов и Вилян Манолов.
В 21-ата минута прецизен пас на Владимир Стоянов откри непокрит Николай Емилов – Куман, който от воле от 15-ина метра остави беззащитен стража на гостите Цветан Димитров.
10 минути по-късно Вилян Манолов влезе на скорост в наказателното поле и с акуратен удар около вратаря на „ Манастирище “ повиши на 2:0.
До почивката играта се измести в половината на гостите, като с пропуски се регистрираха Николай Емилов, Вилян Манолов, Иван Крумов и Ефим Вълков – Фима.
След паузата играчите на Росен Николов затвърдиха позициите си в центъра на терена. В 67-та минута след извеждащо подаване по лявото крило Николай Емилов точно заобиколи вратаря на гостите и означи второто си попадение в срещата. Финалният гол за оселчани наниза Владимир Петров в 78-ата минута.
Другите представители на мездренския футбол – „ Ботевъ “ /Брусен/ и „ Околчица “ /Моравица/ също инкасираха победи. Бруснени наказаха противниците си от „ Септември “ /Гложене/ с 6:0 с голове на Габриел Лисигерски, Александър Сайков, Цветомир Ценов и Иван Тончев, а „ Околчица “ /Моравица/ съумя да надвие с 3:2 като посетител „ Миньор “ /Згориград/, с точни попадения на Иван Иванов и автогол на футболист от „ Миньор “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР