Отборът на ще изиграе своята четвърта контролна среща от зимната

...
Отборът на ще изиграе своята четвърта контролна среща от зимната
Коментари Харесай

Созопол и Локо играят в сряда

Отборът на ще изиграе своята четвърта контролна среща от зимната подготовка против носителя на Купата на България -. Двубоят със " смърфовете " е на 27-и януари /сряда/, от 14:00 часа, на стадион " Арена Созопол ".

„ Черно-белите” са на лагер в Поморие, а в първата и втората си контрола завоюваха с 3:1 против и с 2:0 против, а срещите се организираха на стадиона в парк " Лаута ". В третата си контрола, " смърфовете " се постановиха с 3:0 над в Стара Загора.

Созопол инкасира проваляне в първата контрола от зимната подготовка. Възпитаниците на изгубиха с 1:4 от Варна, на стадиона в Каблешково. Последваха и две безапелационни победи в идващите две инспекции - 10:0 против Стара Загора и3:0 против коравия отбор на ФК, който има доста капацитет и ще се бори напролет за оставане в Югоизточната Трета лига. Бившият бранител на, Нафтекс и Локомотив Пловдив Георги Мечечиев притегли в редиците си момчета от бургаски район и такива минали през мощните бургаски школи, които ще оказват помощ. В контролата със Созопол личаха имената на Златко Ненов, Стоян Маринов, Павел Парушев - наследник на легендата на Велиян Парушев, Живко Илиев, Мирослав Коев, Симеон Русев, който се завърна в родния Ямбол, само че изгледа срещата от близко, вратарят Кристиан Ван Дел Темпел и други опитни футболисти от школата и района в Ямбол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР