Отборът на Севиля направи голяма крачка към класиране на 1/8-финал

...
Отборът на Севиля направи голяма крачка към класиране на 1/8-финал
Коментари Харесай

Севиля се запъти към 1/8-финала, Малага се срина в края

Отборът на Севиля направи огромна крачка към класиране на 1/8-финал за Купата на Испания. Тази вечер възпитаниците на Едуардо Берисо победиха с класическото 3:0 отбора на Картахена като посетител и по този метод значително направиха реванша единствено протоколен.

Севиля нямаше никакви проблеми в този мач и диктуваше темпото още през цялото време. Резултатът за гостите откри Пабло Сарабия в 25-ата минута. Той бе изведен в наказателното поле от Висам Бен Йедер и с хубав прехвърлящ удар прати топката в мрежата. Десет минути по-късно Хоакин Корея проби на скорост, само че в началото ударът му бе блокиран. При последвалото безредие кълбото още веднъж стигна в аржентинеца, който при втория опит бе прецизен за 0:2. В 50-ата минута Луис Муриел бе изведен с пета от Гансо, финтира няколко бранители и вратаря, преди да означи за 0:3.

В същото време Малага позволи загуба с 1:2 като посетител на Нумансия. Гостите поведоха посредством Поцо Ресио в 21-ата минута и изглеждаше, че ще си тръгнат с успеха. Играчите на Нумансия обаче съумяха да създадат цялостен поврат в добавеното време. В 93-ата минута Начо изравни резултата, а в 95-ата Алберто Ескаси вкара втори гол за своя отбор за крайното 2:1. Така Нумансия ще има нежна преднина преди реванша.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР