Отборът на Севиля надделя с 1:0 над гостуващия Жирона в

...
Отборът на Севиля надделя с 1:0 над гостуващия Жирона в
Коментари Харесай

Севиля измъкна победа срещу корави новаци

Отборът на Севиля надви с 1:0 над гостуващия Жирона в среща от 23-ия кръг на Ла Лига. Пабло Сарабия беше прецизен в 46-ата минута. Новаците играха мощно през първото полувреме, като изпуснаха и дузпа. С триумфа момчетата на Винченцо Монтела още веднъж се върнаха в първата шестица.

През първото полувреме гостите от “Монтиливи” играха със самочувствие и изпуснаха да вземат голова преднина. Вратарят на андалуския отбор Серхио Рико направи няколко положителни спасявания, като отрази и дузпа. В 14-ата минута стражът избави след отдалечен шут на Пере Понс. В 38-ата Рико мазета в корнер след удар с глава на Адай Бенитес. В 40-ата съдията назначи дузпа за каталунците след игра с ръка на Луис Муриел. Вратарят на севилци отгатна посоката на удара на Адай и резервира нулите. Преди почивката най-хубавата опция за домакините пристигна в 23-ата минута, пропусната от Пабло Сарабия.

Още в първата минута на втората част момчетата на Винченцо Монтела откриха резултата. Хоакин Корея овладя страховит извеждащ пас, насочи около вратаря Ясин Боно. Защитник на гостите почисти пред голлинията, само че Сарабия чукна в мрежата - 1:0. В 69-ата вратарят на жиронци избави самичък против Сарабия. В края момчетата на Пабло Мачин потърсиха изравнителен гол, само че Рико действаше без съмнение.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 23 кръг, неделя 11 февруари  Севиля 1:0краен резулат  Жирона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР