Отборът на Селта не сгреши в домакинството си на Лас

...
Отборът на Селта не сгреши в домакинството си на Лас
Коментари Харесай

Селта не се даде на Лас Палмас

Отборът на Селта не сгреши в семейството си на Лас Палмас от 27-ия кръг на Примера дивисион. Домакините на " Балаидос " се добраха до триумф с 2:1, въпреки да губеха с 0:1.

Играчите на Селта направиха куп пропуски, само че в 53-ата минута се стигна до гол в тяхната врата. Ерик еспозито бе изведен на скорост и с удар в противоположния ъгъл прати топката неспасяемо във вратата за 0:1.

Все отново домакините не се стъписаха и бързо се върнаха в мача. В 62-ата минута удар на Брайс Мендес бе избавен от вратаря, само че Джони Кастро бе заел добра позиция и прати топката в опразнената врата.

След това футболистите на Селта се хвърлиха в офанзива и в 89-ата минута Яго Аспас развинти бранител на противника, след което центрира за Пабло Ернандес, който доста технично насочи топката във вратата през купа от играчи и вкара за 2:1.

Така Селта събра аткив от 38 точки и заема 8-ото място в класирането. Лас Палмас пък продължава неприятната си серия от 5 следващи мача без победа и остава на 18-ото място в таблицата с 20 точки.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
Примера дивисион 27 кръг, понеделник 5 март  Селта 2:1краен резулат  Лас Палмас
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР