Отборът на се съвзе след две поредни поражения в Бундеслигата

...
Отборът на се съвзе след две поредни поражения в Бундеслигата
Коментари Харесай

Майнц 05 продължава да пише история с дузпи в Бундеслигата

Отборът на се съвзе след две следващи провали в Бундеслигата с изразителна победа с 4:0 над. Срещата от 26-ия кръг ще се запомни с обстоятелството, че за домакините бяха отсъдени цели три дузпи, като и трите бяха осъществени. Така някогашният тим на продължава с изключителната си серия да няма пропуснат углавен удар в шампионата от към този момент 9 години. От май 2013 година до момента “червените ” завоюваха 36 дузпи и ги вкараха всичките.

Днес Майнц повече още в първата минута посредством Йонатан Буркарт. В 15-ата минута пък ВАР видя нарушаване на разпоредбите и не беше зачетено попадение за 2:0.

Времето на дузпите настъпи след почивката, като и трите бяха изпълнени от разнообразни играчи. В 65-ата Муса Ниакате беше прецизен за 2:0, в 75-ата Буткарт осъществя за 3:0, а след още четири Маркус Ингвартсен повиши на 4:0.
 Магнус Ингвартсен, Майнц 05
Домакините обаче остават надалеч от евротурнирите, само че пък не са и застрашени от изпадане. В същото време Арминия се свлече под чертата и към този момент е предпоследен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР