Отборът на Сасуоло надви Ювентус с 4:2 в мач от

...
Отборът на Сасуоло надви Ювентус с 4:2 в мач от
Коментари Харесай

Сасуоло грабна трите точки срещу Ювентус

Отборът на Сасуоло надделя Ювентус с 4:2 в мач от 5-ия кръг на Серия А. Така " бианконерите " позволиха първа загуба от началото на сезона. 

В 12-ата минута резултатът бе открит в интерес на Сасуоло. Арманд Льорианте доближи до топката и стреля неприятно към средата на вратата, въпреки всичко Войчех Шчесни позволи комична неточност и кълбото се озова в мрежата му.

Ювентус изравни в 21-ата минута, откакто Матиас Вина си вкара автогол при опит да избие центриране.

Осем минути по-късно Мануел Локатели стигна до отбита топка и стреля от далечно разстояние. Ударът му обаче мина настрана от десния непряк дирек.

В 41-ата минута домакините още веднъж поведоха. Матеуш Енрике откри Доменико Берарди, който стреля от ръба на наказателното и даде нов задатък на Сасуоло.

Минута преди края на първото полувреме Руан Тресолди като че ли игра с ръка в личното си наказателно, само че съдията остави играта да продължи. Все отново по-късно Андреа Коломбо бе привикан да прегледа ситуацията. Той обаче не отсъди дузпа. 

В 59-ата минута Андреа Коломбо бе привикан от ВАР да прегледа евентуален червен картон за Доменико Берарди от Сасуоло. Все отново реферът резервира първичното си решение от жълт картон. 

Четири минути по-късно точно Берарди изведе Арманд Льорианте, който обаче шутира високо над напречната греда.

В 65-ата минута Душан Влахович бе покрай това да изравни, само че ударът му мина на сантиметри от задачата.

Все отново " бианконерите " стигнаха до равенството в 78-ата минута. Федерико Киеза получи от Фаджоли и съумя да преодолее Алесио Караньо.

Радостта на гостите продължи малко, защото в 82-ата минута Андреа Пинамонти стигна до отбита топка в наказателното и стреля с глава, пращайки кълбото в мрежата на Ювентус за 3:2.

Дълбоко в продълженията Сасуоло стигна до четвърти гол, откакто Федерико Гати си означи автогол. Той получи пас от Шчесни, а по-късно бе притиснат от неприятелски състезател и върна обратно, единствено че вратарят към момента не бе заел позицията си и по този начин Гати прати топката в опразнената врата.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР