Отборът на САЩ ще има нов капитан на Световното първенство.

...
Отборът на САЩ ще има нов капитан на Световното първенство.
Коментари Харесай

САЩ с нов капитан на Световното

Отборът на Съединени американски щати ще има нов капитан на Световното състезание. Това ще бъде халфът на Лийдс Тайлър Адамс. Това разкри селекционерът Грег Берхалтер. По време на квалификациите лентата бе носена и от Уестън Маккени, Кристиан Пулишич и Уокър Цимерман, само че в последна сметка бе решено в този момент да бъде на ръката на Адамс.

" Горди сме да съобщим, че Тайлър ще бъде нашият капитан на Световното. Той води другите със своите дейности и със своите думи и сме горди, че ще носи лентата ", показа Берхалтер.

Оказа се, че това не е било еднолично решение на селекционера, а в него са взели участие всички играчи, които са дали своят вот за своя любимец.

" Тайлър е момче, което е много зряло за годините си и това си проличава от първата минута, в която заговориш с него. Мога да приказвам още доста за неговите мощни страни, само че друго по-важно нещо е неговото примирение. Съотборниците му знаят тъкмо какво могат да чакат от него. Знаят, че той ще излезе на терена и ще се бори с всички сили, че ще мисли от самото начало за мача. Знаят, че той ще обърне внимание на всички елементи, тъй като той не е просто играч, той е пълководец. Това е значимо, тъй като той умее да успокоява съотборниците си и те са подготвени да застанат зад него ", добави наставникът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР