Отборът на САЩ направи грешна стъпка във втория си двубой

...
Отборът на САЩ направи грешна стъпка във втория си двубой
Коментари Харесай

САЩ не успя да победи Нидерландия във втория си мач на дамския Мондиал, домакинът Австралия допусна загуба

Отборът на Съединени американски щати направи неверна стъпка във втория си дуел от груповата фаза на международното състезание по футбол за дами в Австралия и Нова Зеландия, откакто приключи 1:1 против състава на Нидерландия.

Срещата се изигра на стадиона в Уелингтън, Нова Зеландия, като " лалетата " взеха преднина след 17 минути игра, когато точна бе Жил Роорд.

Малко след час игра обаче Линдзи Хоран осъществя за 1:1, носейки точката на американките, които са шампионки от последните два футболни Мондиала при дамите.

В другия мач от тази група " Е " съставът на Португалия надигра с 2:0 новобранеца Виетнам, а точни за триумфа бяха Телма Енкарнасао и Кика Назарет в 7-ата и 21-ата минута.

По този метод кръг преди края на груповата фаза Съединени американски щати и Нидерландия заемат първите две позиции с по 4 точки, следвани от португалките с 3, до момента в който виетнамките са без актив. В последните срещи американките се изправят против Португалия, а Нидерландия ще спори с Виетнам.

Междувременно, в среща от " В " един от домакините Австралия отстъпи с 2:3 против отбора на Нигерия в дуел, игран в Бризбейн. Емили ван Егмънт даде задатък на австралийките в добавеното време на първата част, само че таман преди почивката Учена Кану възвърне паритета.

През втората част африканките стигнаха до цялостен поврат посредством попадения на Осиначи Охейл и Асисат Ошоала, а в самия край Алана Кенеди оформи крайния резултат 2:3.

Така, кръг преди края Нигерия е водач с 4 точки, колкото има и отборът на Канада. Австралийките са трети с 3 точки, до момента в който селекцията на Република Ирландия заема последното 4-о място към този момент без актив и без късмет за продължение напред.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР