Отборът на Сърбия надигра с минималното 1:0 като гост състава

...
Отборът на Сърбия надигра с минималното 1:0 като гост състава
Коментари Харесай

Сърбия победи Кипър в контрола, Швеция стигна до първи успех под ръководството на Йон Дал Томасон

Отборът на Сърбия надигра с минималното 1:0 като посетител състава на Кипър в контролна среща, която се изигра на стадион " АЕК Арена " в Ларнака.

С триумфа си довечера " плавите " се реваншираха отчасти за тежкото проваляне с 0:4 като посетител на Русия преди няколко дни.

Западните ни съседи, които ще бъдат измежду участниците на Евро 2024 в Германия през лятото, завоюваха визитата си на острова на Афродита с помощта на един единствен гол дело на Сергей Милинкович-Савич още в 7-ата минута на срещата.

Припомняме ви, Сърбия е в група " С " за идното европейско състезание, където селекцията на Драган Стойкович ще мери сили със отборите на Англия, Дания и Словения.



Друг от участниците на шампионата на Стария континент в лицето на Албания пък позволи проваляне с 0:1 като посетител на Швеция в различен другарски мач, който се изигра във вторник вечер.

На " Френдс Арена " в Солна победното попадение за шведите осъществя Густав Нилсон, който се разписа във втори следващ дуел за " Тре Крунур ", откакто през този месец получи първа повиквателна за представителния тим на страната си след пауза от шест години.

Голът на Нилсон довечера обезпечи и първи триумф за Швеция под управлението на новия селекционер Йон Дал Томасон, който дебютира отпред на скандинавците преди няколко дни със загубата 2:5 като посетител на Португалия.



В още една любопитна инспекция от днешната стратегия селекцията на Черна гора победи тази на Северна Македония също с минималното 1:0 в балканско дерби, което се организира в Анталия, Турция.

Автор на победното попадение за " храбрите соколи " стана тяхната звезда и капитан на отбора Стеван Йоветич, който се разписа в края на първото полувреме. За опитния нападател това бе гол №35 в кариерата му с националната фланелка.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР