Отборът на Сампдория записа много важен домакински успех с 3:1

...
Отборът на Сампдория записа много важен домакински успех с 3:1
Коментари Харесай

Габиадини и ВАР отлепиха Сампдория от дъното

Отборът на Сампдория записа доста значим домашен триумф с 3:1 над директния си съперник в битката за оцеляване Верона в ранния мач от неделната стратегия на 27-ия кръг в Серия " А ". Така “моряците ” прекратиха ужасната си серия от 11 срещи без победа във всички шампионати, до момента в който “мастифите ” нямат триумф в последните си пет дуела.

В 23-тата минута Бруно Амионе можеше да открие резултата за домакините, само че ударът му след корнер срещна гредата. Само минута по-късно въпреки всичко съотборникът му Маноло Габиадини се разписа с шут по земя при огромно безредие след различен корнер. В 35-ата минута капитанът на Самп още веднъж беше прецизен, този път със страховит изстрел от огромна отдалеченост. Второто полувреме обаче беше напълно под контрола на “джалоблу ”. Още в 49-ата минута Джейдън Браф нацели греда с отдалечен удар. В 61-вата минута резервата Адолфо Гаич реши, че е понижил изоставането на отбора, само че ВАР анулира гола му заради засада. Само четири минути по-късно нападателят още веднъж прати топката в противниковата мрежа, само че и този път ВАР не зачете попадението му. В 88-ата минута въпреки всичко Давиде Фараони съумя да вкара почетен гол за гостите благодарение на гърдите си след корнер. Отново имаше инспекция с ВАР поради допустима игра с ръка на голмайстора, само че попадението този път остана. В последните секунди на дуела домакините проведоха контраофанзива, при която Алесандро Дзаноли оформи крайното 3:1 след асистенция на появилия се от пейката Хесе.

Така Сампдория събра 15 точки и се отлепи от дъното на класирането, придвижвайки се до предпоследната 19-а позиция. Верона е на 18-ото място с 19 извоювани пункта, а на избавителното 17-о място е Специя с 24 точки.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР