Отборът на Розова долина (Казанлък) започна подготовка за новия сезон

...
Отборът на Розова долина (Казанлък) започна подготовка за новия сезон
Коментари Харесай

Розите започнаха подготовка с двама нови

Отборът на Розова котловина (Казанлък) стартира подготовка за новия сезон в Трета Лига. Към отбора се причислиха две нови попълнения - роденият през 2001 година Денислав Вълчев и полузащитникът Руси Чернаков. Денислав идва от състава на Берое, до момента в който 21 годишният Чернаков защитаваше цветовете на Миньор Раднево. Розите договарят и с играчи на още няколко позиции, само че все още до договорка не се е стигнало.

Освен новите попълнения са ясни и 6 от инспекциите, които момчетата на Атанас Апостолов ще изиграят. Първата контролна среща ще бъде на 4.07 против отбора на Верея Стара Загора, който ще се завърне в Югоизточната трета лига през този сезон. Освен против старозагорци, Розова Долина ще премери сили с първите два отбора от миналогодишното класиране в групата - Созопол на 8-и юли и Загорец на 25-и същия месец. Силна инспекция се обрисува и с първенеца на Северозапад Янтра Габрово на 15-и, а в останалите 2 срещи техни противници са тимовете на Карнобат на 18-и и Несебър на 22-и юли.

През предишния сезон отборът от Казанлък приключи на 7-а позиция на Югоизток, като преди прекратяването на шампионата заради пандемията с ковид, тимът бе един от най-резултатните в групата със своите 38 попадения в 19 изиграни срещи. " Розите " се показаха извънредно мощно на собствен терен през миналата акция, като завоюваха всичките си 9 срещи на стадион " Севтополис ", само че за сметка на това взеха едвам 3 точки в 10-те си визити.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР