Отборът на Рома трябваше да трепери до края на мача

...
Отборът на Рома трябваше да трепери до края на мача
Коментари Харесай

Рома се измъчи срещу Кремонезе, но все пак е на четвъртфинал за Купата на Италия

Отборът на Рома трябваше да трепери до края на мача с Кремонезе за Купата на Италия, като бе воден до 77-ата минута в резултата, само че съумя да направи късен поврат и да завоюва с 2:1. Така отборът на Жозе Моуриньо си обезпечи дерби на четвъртфиналите на шампионата с градския си противник Лацио.

Преди година втородивизионния Кремонезе съумя да в профил Рома на четвъртфинал с 2:1, а в този момент също бе на десетина минута от нова сензация. В 37-ата минута на мача нападателят на Кремонезе Франк Цаджу съумя да изненада отбраната на " вълците " и да открие резултата.

Рома съумя два пъти да уцели гредите на вратата на гостите, преди Ромелу Лукаку да изравни в 77-ата минута.

Влезлият в игра на почивката Пауло Дибала донесе триумфа на отбора си в 85-ата минута от дузпа за нарушаване против Леонардо Спинацола в наказателното поле.

Рома ще играе четвъртфинала против Лацио идната сряда. От шампионата за Купата на Италия към този момент отпаднаха първенецът Наполи и двукратният притежател на трофея Интер Милано, отстранени от Фрозиноне и Болоня. Ювентус ще се изправи през днешния ден против Салентината в последния мач от осминафиналите.

Вчера отборът на Аталанта също се подреди измежду последните осем отбора в шампионата, като надигра Сасуоло с 3:1.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР