Отборът на Рома спечели с 3:1 у дома над Йънг

...
Отборът на Рома спечели с 3:1 у дома над Йънг
Коментари Харесай

Рома взе първата позиция в групата на ЦСКА-София

Отборът на Рома завоюва с 3:1 вкъщи над Йънг Бойс в мач от група „ А “ на Лига Европа. Победата узакони първото място на „ вълците “ в групата, в която е и българският ЦСКА-София. Римляните изоставаха в резултата, само че съумяха да върнат развоя в своя изгода.

Домакините започнаха по-силно. Бруно Перес и Карлес Перес пропуснаха в седмата и 13-ата минути, като първият удар беше избавен, а при втория топката мина настрана. Борха Майорал и Педро също се пробваха да затруднят вратаря на домакините. Швейцарците откриха резултата в 34-ата минута след изритана напред топка. Жан Пиер Нсаме овладя в наказателното поле, преодоля противник и означи от дребен ъгъл. В 44-ата Борха Майорал изравни при добавка с глава, откакто преди този момент вратарят отрази удар на Педро.

В 58-ата Рикардо Калафиори вкара зрелищен гол. Той шутира мощно от 20 метра и прати топката в горния ляв ъгъл на вратаря, а стражът не помръдна. По-силната игра на римляните донесе и трето попадения за италианския отбор. След центриране от самата аутлиния топката беше избита с глава и попадна на крайници на Един Джеко. Босненецът стреля с тил към вратата и откри далечния ъгъл за 3:1.


Лига Европа 5 кръг, четвъртък 3 декември  Рома 3:1краен резулат  Йънг Бойс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР