Отборът на Рома се провали при гостуването си на Аталанта,

...
Отборът на Рома се провали при гостуването си на Аталанта,
Коментари Харесай

Рома пропиля аванс от два гола и взе само точка в Бергамо

Отборът на Рома се провали при гостуването си на Аталанта, в конфликта сред двата отбора от 21-ия кръг на Серия " А ".

Столичани водеха в резултата с безапелационното 3:1 още преди почивката, само че позволиха равнене през второто полувреме.

Рома вкара три попадения единствено в границите на първото полувреме, с помощта на точния мерник на Джеко и Ел Шаарауи. Деветката на " римляните " несъмнено бе на висота в днешния ден, като не разреши на нито един съперников защитник да успее да му противодейства уместно.
 Снимка 402896
Източник:

Джеко бе уредникът, а и завършващият акциите на отбора футболист, представяйки се еднообразно солидно както при изнасянето на топката в предни позиции, по този начин и в оползотворяването на опциите, разкрили се пред отбора му.

Николо Дзаниоло прати добър пас към Джеко след единствено 3 игрови минути, след изиграването на които резултатът към този момент беше открит.
 Снимка 402894
Източник:

Точно половин час по-късно и Нзонзи се регистрира с голов пас, още веднъж към Джеко, който повиши на 2:0, преодолявайки технично вратаря Бериша.
 Снимка 402893
Източник:

Преди паузата паднаха нови две попадения, като първо в 40-ата минута Ел Шаарауи получи отлично центриране в наказателното поле на противника, овладя топката и я изстреля в мрежата за 0:3, а секунди преди почивката, от близка отдалеченост, Тимъти Кастане върна очакванията на състава си в срещата за освен това, вкарвайки за 1:3.

Рафаел Толой се разписа за 2:3 след 59 минути игра, а в 71-ата Сапата бе прецизен за 3:3, като първоначално не съумя да вкара топката в мрежата от бялата точка, само че при добавката си се поправя и завоюва една точка за отбора си.

Така във краткотрайното класиране Рома остава на 5-ата позиция, с актив от 34 точки, до момента в който Аталанта е под номер 7 и има с два пункта по-малко от днешния си конкурент.
 Рома уреди бранителя на Аталанта Джанлука Манчини
Рома уреди италиански национал от Аталанта

Джанлука Манчини ще премине при " вълците "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР