Отборът на Рома се изкачи до петото място в подреждането

...
Отборът на Рома се изкачи до петото място в подреждането
Коментари Харесай

Рома надви категорично Монца и се доближи само на точка от топ 4

Отборът на Рома се изкачи до петото място в подреждането на Серия " А ", откакто в среща от 27-ия кръг надигра с 4:1 като посетител състава на Монца.

След равностойното начало на дуела, в което домакините даже удариха и греда посредством Милан Джурич, римските " вълци " нанесоха своя удар в края на първото полувреме, когато момчетата на Даниеле Де Роси осъществиха два бързи гола посредством Пауло Дибала и Ромелу Лукаку.

През втората част още веднъж аржентинецът направи задатъка на своя отбор типичен, вкарвайки ужасно попадение от директен свободен удар.

Десетина минути преди края на постоянното време столичани получиха право да изпълнят и дузпа за нарушаване против Дийн Хаусен, а Леандро Паредес не сбърка от бялата точка, с цел да направи резултата 4:0 в интерес на " джалоросите ".

В 87-ата минута Андреа Карбони оформи крайното 1:4 с впечатляващото осъществяване от отдалеченост, което не остави шансове за реакция на вратаря Миле Свилар.

С тази победа Рома събра 47 точки в актива си и излезе на 5-а позиция в класирането в Серия " А ", като " вълците " се приближиха единствено на пункт от зона " Шампионска лига ". В същото време екипът на Монца заема 11-ото място с 36 точки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР