Отборът на Рома постигна домакински успех с 3:1 над СПАЛ

...
Отборът на Рома постигна домакински успех с 3:1 над СПАЛ
Коментари Харесай

Рома се върна към победите с обрат срещу последния

Отборът на Рома реализира домашен триумф с 3:1 над СПАЛ 2013 в дуел от 16-ия кръг на Серия “А”. По този метод “вълците” се върнаха на победния път след равенствата си с Интер (0:0) и Волдфсбергер (2:2).

Гостите поведоха в резултата в 44-ата минута, откакто Андреа Петаня осъществя дузпа, свирена за фаул на Александър Коларов против Тиаго Сионек. Римляните обаче реализираха цялостен поврат през втората част. Той стартира още в 53-ата минута, когато удар на Лоренцо Пелегрини рикошира в Ненад Томович и по този начин топката се озова в мрежата на СПАЛ. В 66-ата Рома също получи правото да извърши дузпа за нарушаване на Франческо Викари против Един Джеко, като Диего Пероти беше прецизен от бялата точка. Крайното 3:1 оформи Хенрих Мхитариян в 83-ата минута, когато се разписа след центриране по земя на капитана Алесандро Флоренци.
Big second half display! #ASRoma #RomaSPAL pic.twitter.com/uKT6giAv7N
— AS Roma English (@ASRomaEN) December 15, 2019 Така Рома към този момент е четвърти в класирането с актив от 32 точки, до момента в който СПАЛ остава на дъното с едвам 9 пункта. Серия А 16 кръг, неделя 15 декември  Рома 3:1краен резулат  СПАЛ 2013
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР