Отборът на Рилски спортист все още няма допусната загуба в

...
Отборът на Рилски спортист все още няма допусната загуба в
Коментари Харесай

Периферните играчи на Рилски все още се възстановяват

Отборът на Рилски състезател към момента няма позволена загуба в българския баскетболен хайлайф, само че все пак отборът си има свои проблеми от кадрова позиция. В последно време към продължително контузения Мирослав Васов се причислиха още двама играчи, които се подвизават по периметъра на терена - гардовете Брендън Рандълф и Георги Адирков.

Американецът пропусна последните два мача на Рилецо поради контузия, а юношата на самоковци изкълчи глезена си в дербито против Балкан предходната седмица. И тримата не престават да се лекуват, като към този момент не е ясно по кое време ще бъдат разполагаем на старши треньора Людмил Хаджисотиров.  Това показа самият той пред Sportal.bg . Най-оптимистична е обстановката при Рандълф, който напредва с възобновяване си, което обаче към момента е в развой.

Към момента точно той е най-важната парченце от ротацията на носителите на Купата и Суперкупата на България, така като  те разполагат със единствено един здрав плеймейкър в редиците си - Деян Карамфилов. По време на успеха над Балкан с 83:68 в края на предходната календарна година младият Георги Адирков получи късмет за изява и даде опция на Карамфилов да получава отмора в избрани моменти, преди и самият той да се нарани.

Утре от 19:00 часа Рилски състезател затваря 14-ия кръг на НБЛ с домакинство на Черноморец в " Арена Самоков ". Въпреки проблемите отборът на Удо ще се опита да резервира непобедената си серия против рисковия състав на бургазлии. Самоковци са №1 в таблицата с баланс от 12-0, до момента в който " акулите " на Васил Евтимов са седми в класирането с актив от 5-7. 

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР