Отборът на реши да разкрие подробности за един от спонсорите

...
Отборът на реши да разкрие подробности за един от спонсорите
Коментари Харесай

Любопитно: Пирин Благоевград разкри подробности за един от спонсорите си

Отборът на реши да разкрие детайлности за един от спонсорите си с обява в профилите си в обществените мрежи.
Това е компанията " Boston Unisoft Technologies ", която дава " разработка за програмен продукт и ИТ услуги за поддръжка ". От написаното излиза наяве, че от BUT са " специалисти в проектирането и създаването на механически решения за корпорации и частни вложители ".
Конкретни параметри по контракта с тази компанията не се загатват!
Ето го и целия текст на обявата:
" Eдин от спонсорите на ФК Пирин е Boston Unisoft Technologies (BUT)
Boston Unisoft Technologies (BUT) дава разработка на програмен продукт за цялостен цикъл и ИТ услуги за поддръжка. Компанията е профилирана в дизайн, уеб разработка, разработка на мобилни приложения, разработка на промишлен програмен продукт и ИТ поддръжка.
Екипът от IT експерти със мощен опит в fintech промишлеността има повече от 8 години корпоративен опит, възползва се от равен работен развой и ползва самостоятелен метод при всеки нов план. Екипът на основателите предлага най-хубавата техническа инфраструктура, която задвижва сполучливия бизнес.
Boston Unisoft Technologies е специалист в проектирането и създаването на механически решения за корпорации и частни вложители, тъй че, в случай че имате потребност от помощ в региона на осведомителните технологии – компанията ще поддържа идващия ви сполучлив план ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР