Отборът на Реал (Мадрид) записа класическа победа с 3:0 над

...
Отборът на Реал (Мадрид) записа класическа победа с 3:0 над
Коментари Харесай

Без проблеми за Реал срещу Леганес, белите с класика за Купата на Краля

Отборът на Реал (Мадрид) записа класическа победа с 3:0 над Леганес в тазвечершния първи осминафинален дуел от шампионата за Купата на Краля.

Резултатът беше открит в самия завършек на първото полувреме, откакто Гамбау извърши жестоко нарушаване против съперников състезател и основният рефер отсъди дузпа в интерес на " белия балет ". С осъществяването ѝ се нагърби капитанът Серхио Рамос, който невъзмутимо мушна топката в мрежата за 1:0.

 Снимка 399294
Източник:

Второто попадение не закъсня и още в 68-ата минута Лукас повиши на 2:0, откакто се възползва от хубаво подаване на Винисиус, който пък се трансформира в третия голмайстор. Той оформи крайното 3:0 в 77-ата минута, когато засече топката от придвижване и с едно допиране я изпрати във вътрешната част на лявата греда - 3:0.

В заключителните минути на срещата, гостите се активизираха за отбелязване на най-малко едно попадение. Първо Мартин Брайтвайте насочи доста подъл удар с глава към вратата, само че Кейлор Навас внимаваше и отрази заплахата. Малко по-късно, след осъществяване на корнер, Сабин съумя да се извиси над всички в наказателното поле и от близко изпрати кълбото към задачата, само че то мина около страничния дирек.

 Снимка 399293
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР