Отборът на Реал Мадрид спечели трудно с 2:1 при домакинството

...
Отборът на Реал Мадрид спечели трудно с 2:1 при домакинството
Коментари Харесай

Реал се справи трудно с Райо Валекано, Виляреал все още мечтае за Шампионската лига

Отборът на Реал Мадрид завоюва мъчно с 2:1 при семейството си на Райо Валекано в среща от междинния 36-и кръг в Ла Лига.

Мадридското дерби се развиваше по проект за " лос бланкос ", които в 31-ата минута откриха резултата посредством своя капитан Карим Бензема, който получи отлично извеждащо подаване от Федерико Валверде, мина около стража на гостите и прати топката в опразнената врата за 1:0.

Последваха няколко пропуща на играчите на Реал, които бяха осъдени в 84-ата минута, когато прецизен за отбора на Райо Валекано беше Раул Де Томас.

Футболистите на Карло Анчелоти въпреки всичко реагираха и стигнаха до крайната победа минута преди края на редвоното време посредством Родриго, който бе прецизен с точно по диагонал осъществяване по земя от границата на наказателното поле.

В класирането тази победа върна краткотрайно Реал Мадрид на 2-ото място със 74 точки преди гостуването на Атлетико Мадрид на Еспаньол по-късно довечера. Райо Валекано пък остава на 11-ата позиция с 46 пункта.



Междувременно съставът на Виляреал запази очакванията си за място в топ 4 и присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон след домашен триумф с 2:0 против Кадис.

И двете попадение на " Естадио де ла Серамика " осъществя Николас Джаксън през първата част, а сред тях и гол на Ману Тригерос бе анулиран поради нарушаване след интервенция на ВАР.

По този метод два кръга преди края на сезона момчетата на Кике Сетиен са на 5-ото място в класирането с 63 точки, до момента в който 4-ят Реал Сосиедад е с 68. В същото време Кадис остава рисково близо до зоната на изпадащите на 16-ата позиция с 38 пункта и към момента е надалеч от това да бъде спокоен за мястото си в испанския хайлайф и следващата година.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР