Отборът на Реал Мадрид поведе с три точки на върха

...
Отборът на Реал Мадрид поведе с три точки на върха
Коментари Харесай

Милитао донесе трите точки на Реал срещу Хетафе

Отборът на Реал Мадрид поведе с три точки на върха на класирането в Ла Лига, откакто победи Хетафе с 1:0 като посетител в мач от осмия кръг на шампионата. На " Колисеум Алфонсо Перес " единствения гол в локалното дерби означи централният бранител на Кралския клуб Едер Милитао още в третата минута. Бразилският национал се разписа с глава след центриране от корнер на Лука Модрич.

Малко преди почивката Винисиус бе фаулиран в наказателното поле и гостите получиха дузпа, само че след консултация с ВАР реферът реши, че в по-ранен стадий от офанзивата топката е напуснала терена и дузпата бе анулирана. През втората част още веднъж ВАР се намеси в ущърб на Реал, откакто гол на Родриго бе анулиран поради засада.

В последна сметка повече голове не паднаха и отборът на Карло Анчелоти записа седма победа в осем мача от началото на сезона, като към този момент има 22 точки, три повече от огромния си противник Барселона, който довечера приема Селта. Хетафе заема 16-та позиция в класирането с актив от 7 точки.

Останалите резултати от събота:

Алмерия - Райо Валекано 3:1

Атлетико Мадрид - Жирона 2:1

Севиля - Атлетик Билбао 1:1. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР